بازتاب حضور شرکت قندانه در شبکه جهانی سحر

 

بازتاب حضور انجمن صنایع غذایی استان کرمان و شرکت قندانه در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته «اگروفود»۱۴۰۱در شبکه جهانی سحر

 

 

نمایشگاه ایران آگروفود ۲۰۲۲ با حضور ۵۷۰ شرکت داخلی و ۹۵ شرکت خارجی از ۱۷ کشور در ۶۰ هزار متر مربع در محل دائمی نمایشگاه بین‌ المللی تهران آغاز بکار کرد.

این نمایشگاه  با هدف معرفی توانمندی‌ ها و پیشرفت ‌های واحد های صنعتی بازرگانی فعال در این صنایع، رونمایی از آخرین دستاوردهای فناوری و علمی، افزایش سطح مبادلات صنعتی و تجاری، معرفی توانمندی های تولید صادرات محور ، ایجاد اشتغال و کارآفرینی، کمک به ارتقا دانش و تبادل علم و آگاهی بین شرکت کنندگان در نمایشگاه، ترغیب تولید کنندگان برای داشتن رقابتی سالم و ایجاد فضایی مفید برای ارتباط مستقیم بین تولید کنندگان با مصرف کنندگان در حال برپایی است.
در این نمایشگاه به همت خانه صنعت معدن و تجارت و انجمن همگن صنایع غذایی استان کرمان ، ۵ برند برتر صنایع غذایی مانا دیت ، قندانه ، آجیکس ، فرینو و هامون در بخشی از سالن برپایی نمایشگاه گرد هم آمدند و با حضور فعال و موفق خود ، ضمن معرفی آخرین دستاورهای صنایع غذایی ، با ایجاد فضای سالم رقابتی از محصولات و خدمات خود رونمایی کردند.
کیان سیدی ، کار آفرین جوان کشور و دبیر خانه صنعت معدن و تجارت استان کرمان با اعلام این مطلب گفت : لازم است تا مدیران این صنعت در زمینه امنیت غذایی و نقش بی‌بدیل تشکل‌های صنعت غذایی کشور برای پیاده‌سازی و اجرای بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان سند راهبردی در چهل سال دوم انقلاب اسلامی گفتمان سازنده و حرکت دانش بنیان داشته باشند.
وی افزود: بخش تولید و افزایش ضریب امنیت غذایی تا حد زیادی موفق عمل کرده است. نتایج مطالعات اخیر نشان می دهد که صنایع غذایی ظرفیت های بالقوه ای در تحقق گام دوم انقلاب اسلامی دارد و در عین حال نیز با چالش های عدیده ای مواجه است. نظام بازاریابی ناکارآمد، عدم به کارگیری فارغ التحصیلان دانشگاهی، نبود ارتباط و تعامل هم افزا بین مراکز تحقیقاتی و تشکل های صنایع غذایی از این جمله است.
در ادامه محمد امینیان رییس انجمن همگن صنایع غذایی کرمان خاطرنشان کرد:متاسفانه صنایع غذایی صادرات محور هنوز نتوانسته اند جایگاه خود را در بازار جهانی به دست آورند.

به گفته وی رشد تولید در برخی از صنایع به شدت به صادرات وابسته است، به بیان دیگر در شرکت هایی که کالا های تولیدی شان عموما کالا های صادراتی است، رشد و افزایش تولید به وضعیت بازار صادراتی بستگی دارد. بر همین اساس رشد تولید در کل با وضعیت صادرات همبستگی دارد.

امینیان افزود: با وجود باز شدن برخی از در های تجارت برای اقتصاد ایران و کمرنگ شدن موانع مبادله با اقتصاد جهانی برای کشور، هنوز صنایع صادرات محور نتوانسته اند آنگونه که باید بازار و جایگاه خود را در بازار جهانی پیدا کنند و امیدوارم با حمایت های مناسب دولت از انجمن های صنایع غذایی به توسعه پایدار تولید صادرات محور کمک کند.

اشتراک گذاری

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Telegram
0 0 رای ها
امتیاز شما برای این پست
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها